Eνα καταπληκτικό πρόγραμμα με προωθητικές ενέργειες !

3-ai-ubiz-promo
ai-star-logos - 500x


Οφέλη μιας προβολής με την τεχνολογία UbiZ της AiYellow.
Διαχείριση περιεχομένου, Apple iOS και Android, Δωρεάν Παγκόσμια / Τοπική προβολή
10 Χλμ Εμβέλεια , Καθημερινή προώθηση (Push)
Α. Location Services Marketing
Χάρη στον εξελιγμένο αλγόριθμό του το UbiZ μεταβάλλει την εικόνα του χρήστη για το περιβάλλον, καθώς αυτός κινείται. Επιπρόσθετα δίνει, εύκολα και χρηστικά, τη δυνατότητα καθορισμού της ακτίνας λήψης στο χρήστη από 300 μ. έως 10.000 μ. (!!!) κάτι που συνάδει και με τη λογική αναζήτησης, αφού αλλιώς δρούμε όταν θέλουμε να κινηθούμε με τα πόδια στο Κέντρο π.χ. κι αλλιώς όταν βρισκόμαστε στο αυτοκίνητο. Η αξία των χαρτογραφικών δεδομένων είναι επίσης μεγάλη, για κάποιον που περνάει από μια γειτονιά και επιθυμεί να μάθει ποιοι επαγγελματίες βρίσκονται γύρω του. Η καθοδήγηση χαρτών μπορεί να αποβεί πολύτιμη, ενώ το να γνωρίζει τι είναι κοντύτερά του και σε τι απόσταση, έχει κι αυτό την αξία του.
Β. Απουσία hardware
Σε αντίθεση με παλαιότερες πλατφόρμες-εφαρμογές Location Based Services, το UbiZ δεν απαιτεί την παρουσία hardware, άρα απαλλάσσει την επιχείρηση από την αγορά, τοποθέτηση και συντήρηση αυτών (π.χ. iBeacons). Αυτό επιδρά τόσο στο κόστος όσο και στις δυνατότητες χώρου. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι όποιος κάνει LIKE στις σελίδες σας θα ενημερώνεται ασχέτως από την απόσταση που θα βρίσκεται.
Γ. Δημιουργία «τοπικών» κοινοτήτων
Με τρόπο ΜΚΔ (Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης) το UbiΖ επιτρέπει τη δημιουργία και διάδοση νέων καθαρά τοπικού χαρακτήρα. Έτσι ο κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης μπορεί να αναδειχθεί σε μέλος της τοπικής κοινότητας, αναρτώντας σημαντικά νέα, κοινοποιώντας δράσεις κοινωφελούς χαρακτήρα (τοπικές ή συνολικές του δικτύου), συζητώντας κ.ο.κ.
Δ. Αποστολή PUSH μηνυμάτων
Μια φορά κάθε 24ωρο έχετε τη δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων που εμφανίζονται και συγκεντρώνονται στα μηνύματα του κάθε χρήστη της εφαρμογής, ανεξάρτητα από το αν την έχει «ανοικτή» ή όχι. Αυτό δίνει άπειρες δυνατότητες couponing κ.ο.κ., ενώ παράλληλα διασφαλίζει ότι δε θα γίνουμε «φορτικοί» στο χρήστη, βομβαρδίζοντάς τον με προσφορές. Φυσικά κι εδώ έχει προβλεφθεί η δυνατότητα του χρήστη να γίνει «αόρατος», άρα να χρησιμοποιεί μόνο «παθητικά» την εφαρμογή (για αναζητήσεις). Μπορείτε έτσι να ενημερώνετε για εκδηλώσεις σας, για καταληκτικές ημ/νίες εγγραφών, για προσφορές, για εκκενώσεις θέσεων κ.ο.κ.
Ε. Διασύνδεση με ΜΚΔ, e-mail, site, κλπ.
Μέσω της επιλογής «Share» ο χρήστης δύναται να κοινοποιήσει σε όποιο άλλο ΜΚΔ τις προσφορές σας ή απλά την παρουσία σας. Έχει επίσης πρόσβαση με ένα μόνο άγγιγμα στην ιστοσελίδα σας, τη σελίδα στο Facebook και στο twitter, ενώ μπορεί να σας τηλεφωνήσει ή να στείλει e-mail, πάλι με ένα μόνο άγγιγμα.
ΣΤ. Μια πλατφόρμα για όλες τις χρήσεις
Σε αντίθεση με τις proprietary εφαρμογές, το UbiΖ είναι “universal”. Ήδη π.χ. το τοποθετούν Δήμοι ώστε να ενημερώνουν τους δημότες για τις δράσεις τους, πάροχοι υπηρεσιών κ.ο.κ. Το γεγονός αυτό καθιστά ευκολότερο το να γίνει γνωστό, ενώ δεν επιβαρύνει τα κινητά των χρηστών με πολλές και κουραστικές εφαρμογές. Είμαστε λοιπόν «αποφασισμένοι» να πετύχουμε σε αυτό τον αγώνα...
Ζ. Διεθνής «Παίκτης»
Όντας μια επιχειρηματική δράση του κολοσσού AiYellow, η UbiZ ήρθε για να μείνει και να κυριαρχήσει στο διεθνή χάρτη. Σε πολύ απλά ελληνικά αυτό σημαίνει ότι θα καρπώνεστε και την πρόσβαση σε διεθνείς επισκέπτες-χρήστες του, αλλά και συνεχείς αναβαθμίσεις.
Η. Πλήρης τεκμηρίωση στα Ελληνικά
  • Χάρη στις άοκνες προσπάθειες της ελληνικής ομάδας AiYellow / UbiZ υπάρχει όλη η τεκμηρίωση και το εκπαιδευτικό υλικό στα ελληνικά.Κατ΄αυτόν τον τρόπο καθίσταται εύκολη η συνεχής εκπαίδευση των μελών σας, ιδιοκτητών και στελεχών, σε όλο το εύρος των δυνατοτήτων της πλατφόρμας μας.          
  •  Περισσότερα στο BizBiz.mobi   &   6932.313.108 

Κατεβάστε το app τώρα και απολαύστε

 τα οφέλη!









Η AiYellow, με 10 χρόνια τεράστιας επιτυχίας, δημιούργησε το «The Star Network». Την μεγαλύτερη πλατφόρμα Προώθησης και Διαφήμισης σε όλο τον κόσμο! Πάνω από 3.000.000 διαφημιζόμενοι
​ ​
εμφανίζονται στους καταλόγους μας.
Η AiYellow διαθέτει μια High-Tech Διαφημιστική πλατφόρμα, γνωστή σε όλο τον κόσμο. Πάνω από 900 γραφεία της λειτουργούν σε περισσότερες από 140 χώρες. Η AiYellow είναι μια διεθνής Δύναμη με ένα νέο και επαναστατικό πρόγραμμα που ονομάζεται «The Star Network», μια απίστευτη ευκαιρία ανάπτυξης! Μια πραγματικά μοναδική σουίτα προϊόντων. Η καλύτερη λύση διαφήμισης για το Διαδίκτυο και τα Smartphones.

  • Το Super Yellow Ad-Pack προσφέρει  Οδηγό Επιχειρήσεων, Εφαρμογή Κινητών, Site... όλα σε ΕΝΑ!

Κατεβάστε το app τώρα και απολαύστε τα οφέλη!

57.862 άνθρωποι χρησιμοποιούν ήδη Ubiz


Advertise online